Nový člen ČSPÚ - ABB

Nový člen ČSPÚ - ABB

Představujeme nového kolektivního člena a partnera ČSPÚ - ABB.

ABB je technologická společnost, která podněcuje transformaci společnosti a průmyslu k dosažení produktivnější a trvale udržitelnější budoucnosti. ABB Česká republika nejen sleduje trendy, ale také přispívá k jejich určování svou inovační a výzkumnou činností. Kromě jiného je průkopníkem e-mobility a řešení v oblasti nabíjecí infrastruktury.

V České republice ABB působí prostřednictvím svých výrobků a služeb již od roku 1970, formální vznik společnosti se však datuje od roku 1992. V současné době ABB naleznete v 8 lokalitách, nejvýznamnější inženýrská, výzkumná a vývojová centra a výrobní závody má v Praze, Brně, Ostravě, Trutnově a Jablonci nad Nisou. 

Společnost ABB se celosvětově dělí do 4 částí, s ČSPÚ v ČR spolupracují 2 z nich – ABB Robotika a automatizace – zákaznický servis a ABB Pohony.

Jednotka ABB Robotika a automatizace je vedoucím dodavatelem průmyslových robotů, automatizovaných výrobních systémů a s tím spojených služeb. Hlavním cílem je pomáhat výrobcům ve zvýšení produktivity, kvality výrobků a bezpečnosti pracovníků. ABB již nainstalovalo více než 300 000 robotů po celém světě.

Zákaznický servis jednotky ABB Robotika představuje tým zkušených odborníků, kteří poskytují servis a podporu zákazníkům a jejich robotům po celou dobu životnosti zařízení. Hlavním cílem je poskytovat služby na nejvyšší úrovni, aby se zákazníci a partneři k ABB soustavně vraceli.

Tým zákaznického servisu jednotky ABB Robotika se dlouhodobě věnuje vývoji a zavádění nástrojů prediktivní údržby s důrazem na zpracování získaných dat, jednoduchost závěrů diagnostik a na reálný přínos pro zákazníka.  

Jednotka ABB Pohony nabízí výrobky, řešení a služby odrážející nejen postavení světové jedničky na trhu s regulovanými pohony, ale dokládají také trvalé zaměření na inovace v dané oblasti. Vedle dodávek komplexních řešení, zajišťují pro zákazníky také lokální technickou podporu a servis pro frekvenční měniče a elektromotory. V širokém portfoliu najdete frekvenční měniče a elektromotory od těch nejnižších výkonů až po ty nejvyšší. 

Zveřejněno: 10.03.2021

Další aktuality

Kroky k udržitelnému stavebnictví
Kroky k udržitelnému stavebnictví

Zúčastněte se konference 12. 4. 2024 pořádané partnerskou organizací TZB-info.

Pokud máte zájem o udržitelné stavebnictví a hledáte inspiraci a informace, nezapomeňte navštívit konferenci "Kroky k udržitelnému stavebnictví", která se koná 12. dubna 2024 v PVA EXPO Praha.

Akce je určena odborníkům z…

ON-LINE monitorování olejů
ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice…

CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT
CSRD Roadshow BUILT ENVIRONMENT

EFNMS ve spolupráci s NVDO

pořádá už třetí pokračování webináře ESG/CSRD Roadshow.

Každé pokračování je zaměřené trochu jinak - prvním tématem byla Infrastruktura, druhým Výroba a na 28. 3. se chystá třetí pokračování s podtitulem "Built Environment".

 V každém pokračování vystupuje speciální…