Nový člen ČSPÚ - Trask

Nový člen ČSPÚ - Trask

Představujeme nového kolektivního člena a partnera ČSPÚ - Trask.

Trask je technologická a konzultační společnost, která zavádí do významných českých i zahraničních firem technologická a inovativní řešení s ohledem na byznysové potřeby klienta.

Na trhu je od roku 1994, má 600 zaměstnanců, obrat přes 1,2 miliardy a operuje v 5 zemích.

Stojí mimo jiné za řadou digitálních bankovních produktů a jeho doménou je integrace, inteligentní automatizace, cloud, umělá inteligence, internet věcí, API ekonomika a další.

Mezi jeho klienty patří přední české a zahraniční banky a pojišťovny, energetické a utility společnosti a významné automobilky, především ŠKODA AUTO. Ta s Traskem spolupracuje hned na několika projektech - od konektivity až po řízení výroby.

Trask nedávno představil svůj nový tým Industry 4.0., který vede člen předsednictva ČSPÚ Jan Klement. Zaměřuje se především na digitální transformaci, a to včetně procesů výroby a údržby výrobních zařízení digitálně napojených na ostatní systémy.

Náš nový člen a partner, technologicko-konzultační společnost Trask, pořádá ve dnech 17. a 18. března unikátní online konferenci Trask Future Insight_2021, na kterou nás tímto zve.

Program nabídne celkem 2 dny inspirace, 8 tematických okruhů, 7 rozhovorů a 16 přednášek.

Co vše se dozvíte? 

  • Nejzásadnější technologické a byznysové trendy, včetně praktických ukázek  
  • Trendy nastartované krizí i ty, které přetrvaly 
  • Case studies z nejzajímavějších technologických projektů 
  • Top novinky pohledem osobností z českého businessu i ze zahraničí (promluví mimo jiné Luboš Vlček ze ŠKODA AUTO a další lídři)  
  • Inspirace pro výrobu a další odvětví

Jedním z vystupujících bude i člen předsednictva ČSPÚ Jan Klement, který má v Trasku na starosti tým Industry 4.0. O tomto tématu promluví ve čtvrtek 18. 3. v sekci Technologie pro flexibilitu.

Pokud byste se rádi zúčastnili, stačí, když vyplníte registrační formulář a uděláte si čas na to nejlepší, co spojení světa technologií a byznysu nabídne v následujících letech. 

Zveřejněno: 09.03.2021

Další aktuality

Ohlédnutí za konferencí TOP 2024
Ohlédnutí za konferencí TOP 2024

Konference Údržba pro TOP manažery 2024 se vydařila - děkujeme za aktivní účast. sešlo se nás celkem 167 zastoupeno bylo 94 organizací a firem bylo shlédnuto 33 prezentací u stánků nabídlo a prezentovalo své produkty a služby 22 vystavovatelů

Připravujeme pro Vás další konferenci - ÚDRŽBA 2024 na…

Kroky k udržitelnému stavebnictví
Kroky k udržitelnému stavebnictví

Zúčastněte se konference 12. 4. 2024 pořádané partnerskou organizací TZB-info.

Pokud máte zájem o udržitelné stavebnictví a hledáte inspiraci a informace, nezapomeňte navštívit konferenci "Kroky k udržitelnému stavebnictví", která se koná 12. dubna 2024 v PVA EXPO Praha.

Akce je určena odborníkům z…

ON-LINE monitorování olejů
ON-LINE monitorování olejů

Olejáři z KLEENTEKU radí:

Transformujte vaši údržbu s firmou Atten[2]

Představujeme inovátora v oblasti on-line monitorování olejů. Firma Atten[2] stojí v čele technologických inovací přinášejících revoluční spojení optické technologie rozpoznávání obrazu s umělou inteligencí a monitorování kondice…